Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

September 2017

Nyhedsbrev fra September 2017

Ude i gartneriet har der været fuld knald på salget af agurkerne. I september forventes der et salg af 3 paller om ugen.

Julestjernerne gøres klar til december. De bliver knebet, så der kan vokse flere flotte grene på dem, hvorefter de vandes.

I uge 36 har vi fået husløgs-stiklinger. Disse skal laves til husløg på friland på Planteskolen, som vi har overtaget. Husløg er en sukkulent - en vandholdig plante som fx. kaktussen.

Vi har også gang i salget af vores lækre tomater.

I år har vi som noget nyt forsøgt at dyrke auberginer. Vi er godt tilfredse med resultatet og håber derfor på mere salg af auberginer fremover.

Ude i urtehaven er hindbærrene kommet frem. Sæsonen fortsætter ca. en måned mere. Det vi nyder godt af, da køkkenet derfor altid har friske råvarer til at kreere lækre måltider til medarbejderne. I køkkenet laver vi varm mad 2 gange om ugen - tirsdag og torsdag.

Vi luger porrer, og gør klar til høsten af vores krydderurter.

Lene har startet et forløb op med mindfulness for medarbejderne. Det foregår hver tirsdag ude i vores nye hus på Skovbyvej.

 

Gartneriet Garland
Grøddevej 35, 7430 Ikast
Tlf. 9960 4520