Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Korte læringsforløb

Hygiejnebevis (undervisning og hygiejnebevis)

For borgere på offentlig forsørgelse, som ikke kan deltage i klasseundervisning, men profilerer af praktisk undervisning og som gerne vil arbejde med tilvirkning af fødevarer i begrænset omfang.

Igennem praktisk undervisning i køkkenet på Garland, samt faglig/visuel undervisning, hvor borgeren på en nem måde guides gennem det pensum, der er nødvendigt for at kunne bestå den afsluttende prøve.

Fødevarehygiejnekurset afsluttes med en online-prøve, der skal gennemføres indenfor 30 minutter. Kursistens leder skal være til stede under prøven og sørge for, at prøven gennemgås uden hjælp eller hjælpemidler.

 

Lektiehjælp ved fjernundervisning

For boglige- og faglige svage borgere på offentlig forsørgelse, som er tilknyttet fjernundervisning i en eller anden form.

En kvalificeret læreruddannet underviser vil støtte, vejlede og rådgive i forhold til lektieudfordringen, som den enkelte borger oplever.

Gartneriet Garland
Grøddevej 35, 7430 Ikast
Tlf. 9960 4520